2 saat önce
Yıllardır severek oynadığımız hala vazgeçemediğimiz strateji oyunlarından Stronghold yeni oyunu çıktı. Stronghold Crusader Defnivite Edition son sürüm ile karşınızda. Bu sürüm, 15 Temmuz 2025'te yayınlandı. Eski sürümlere göre, daha modern ve daha geniş oynama özellikleri eklenmiş. Görevlerde oldukça zor bölümler var, kolay kolay geçemeyeceksiniz.
![[Resim: StrongholdCrusaderDefinitiveEditionsiste...03878.webp]](https://bilgi724.com/forum/reso/StrongholdCrusaderDefinitiveEditionsistemgereksinimleri_1768903878.webp)
Oyun 64-bit sistem zorunlu, eski 32-bit PC'lerde çalışmaz.
Çoğu modern PC (i5+ ve 8GB+ RAM) rahat çalıştırır. Test için Steam'de "Can I Run It" kullan.
Önceki versiyon Stronghold: Definitive Edition (2023) daha düşük: i3-3220, 6 GB RAM, 4 GB depolama.
Steam'den indir: Stronghold Crusader: Definitive Edition
Klasik Stronghold Crusader'ın genişletilmiş ve modernize edilmiş nihai versiyonu.
8 yeni cesur Bedouin birimi ve 4 yepyeni AI lord
2 yeni tarihi kampanya, 4 Sands of Time skirmish trail ve co-op modu
Daha büyük haritalar, geliştirilmiş grafikler, Workshop desteği ve online multiplayer
Klasik kale simülasyonu ve RTS deneyimini en iyi haliyle yaşayın – Build, Battle, Besiege!
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi:Windows 10/11 64 Bit
İşlemci:Intel® Core™ i3-6100 veya eşdeğeri (Arm işlemciler desteklenmemektedir)
Bellek:8 GB RAM
Ekran Kartı:2 GB VRAM'e sahip (1080p için), 3 GB VRAM'e sahip (1440p için) veya 4 GB VRAM'e sahip (4K için) ekran kartı.
DirectX: Sürüm 11
Beyaz: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
![[Resim: StrongholdCrusaderDefinitiveEditionsiste...03878.webp]](https://bilgi724.com/forum/reso/StrongholdCrusaderDefinitiveEditionsistemgereksinimleri_1768903878.webp)
Oyun 64-bit sistem zorunlu, eski 32-bit PC'lerde çalışmaz.Çoğu modern PC (i5+ ve 8GB+ RAM) rahat çalıştırır. Test için Steam'de "Can I Run It" kullan.
Önceki versiyon Stronghold: Definitive Edition (2023) daha düşük: i3-3220, 6 GB RAM, 4 GB depolama.
Steam'den indir: Stronghold Crusader: Definitive Edition
Stronghold Crusader: Definitive Edition
Klasik Stronghold Crusader'ın genişletilmiş ve modernize edilmiş nihai versiyonu.
8 yeni cesur Bedouin birimi ve 4 yepyeni AI lord
2 yeni tarihi kampanya, 4 Sands of Time skirmish trail ve co-op modu
Daha büyük haritalar, geliştirilmiş grafikler, Workshop desteği ve online multiplayer
Klasik kale simülasyonu ve RTS deneyimini en iyi haliyle yaşayın – Build, Battle, Besiege!
Stronghold Crusader Definivite Edition Sistem Gereksinimleri
Minimum:64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşlemci:Intel® Core™ i3-6100 veya eşdeğeri (Arm işlemciler desteklenmemektedir)
Bellek:8 GB RAM
Ekran Kartı:2 GB VRAM'e sahip (1080p için), 3 GB VRAM'e sahip (1440p için) veya 4 GB VRAM'e sahip (4K için) ekran kartı.
DirectX: Sürüm 11
Beyaz: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
Önerilen: